Verlichtingsideeën 3

We zijn erg blij dat we u veel nieuwe lampen kunnen brengen. En dat is goed nieuws voor designliefhebbers, want vandaag maakt u kennis met nieuwe lampen van niemand minder dan Flos, Gubi, Petite Friture, Tom Dixon, Hay, &tradition en Delta Light.

Flos Coördinaten
Deze nieuwe collectie van het Italiaanse designmerk Flos springt meteen in het oog. Het complexe maar minimalistische ensemble van lichtgevende buizen geeft uw interieur een industrieel tintje. Het indrukwekkende rasterpatroon in een luxueus ogende champagnekleur zal in elke ruimte de aandacht trekken. Ontdek de vele verschillende configuraties van deze eyecatcher en kies de lamp die perfect is aangepast aan de ruimte waarin u hem wilt ophangen.

Flos Coördinaten

Winkel Flos Coördinaten

Gubi Stemliet
Met deze veelzijdige collectie bestaande uit een hanglamp, vloerlamp en tafellamp kunt u elke keer weer genieten van zacht en diffuus licht dankzij de matglazen bol. De lamp straalt een sfeer uit die perfect past bij zowel moderne als traditionele interieurstijlen. Regel de lichtintensiteit van de vloerlamp en tafellamp met de ingebouwde dimmer om de perfecte sfeer te creëren voor elk moment van de dag.

Gubi Stemlite

Winkelen Gubi Stemlite

Petite Friture Vertigo Nova
Het ontwerp van deze nieuwe collectie van het Franse designmerk is een eerbetoon aan het bekende Vertigo hanglampje. De opvolger van deze unieke hanglamp heeft nu twee broers en zussen: een in hoogte verstelbare vloerlamp en een opvallende wandlamp. De sierlijke lampenkap van de Vertigo Nova lijkt door de ruimte te zweven, terwijl de grafische lijnen een prachtig schaduwspel op de wanden creëren.

Petite Friture Vertigo Nova

Winkeltje Petite Friture Vertigo Nova

Tom Dixon Lente
Houdt u van design, maar wilt u ook uw interieur een persoonlijk tintje geven? Dat kan met de Spring pendant light van Tom Dixon. U kunt zelf de vorm van de lamp kiezen dankzij de buigbare, roestvrijstalen strips. Of u nu kiest voor een platte, ovale of ronde vorm, de lichtreflectie op uw wanden en het licht- en schaduwspel op de lampestroken zullen u verrassen.

Tom Dixon Lente

Winkel Tom Dixon Spring

Hooi Pao
Hay biedt Deens design met een knipoog naar de jaren ’50 en ’60, en deze kenmerken zijn ook terug te vinden in het nieuwe Pao hanglampje. Met een minimalistisch en tijdloos design is deze hanglamp in elke ruimte thuis, ongeacht de stijl van uw interieur.

Hooi Pao

Winkel Hooi Pao

Delta Light Super-Oh! Slank
Deze uitgebreide collectie plafond- en hanglampen is nu ook verkrijgbaar met een dunnere, perfect ronde lichtring die elke ruimte kan verlichten. Zijn architecturale en toch elegante uitstraling zal u snel overtuigen om deze eyecatcher thuis te brengen.

Delta Light Super-Oh Slim

Winkel Delta Light Super-Oh! Slank

Ontdek de nieuwste innovaties
De genoemde lampen zijn echter niet de enige die we dit najaar vrijgeven. Wilt u meer weten over de nieuwe producten in onze e-shop? U vindt ze hier:

Winkel alle noviteiten

We hebben onze favoriete nieuwkomer al geselecteerd. En jij? Vertel ons welke lamp in uw interieur zou passen en waarom in de commentaren.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48